Foto's

Over Bodrum

Titanic Deluxe Bodrum bevindt zich, aan de kust van Bodrum, in het kleine vissersdorp Güvercinlik. De sfeer in dit dorp is nog authentiek. Nog elke dag kunt u zien hoe de kleurige vissersbootjes weer binnen komen met een nieuwe vangst. Aan de kade vindt u diverse restaurantjes waar natuurlijk verse vis op het menu staat. Verder zijn er in het dorp nog enkele andere hotels. Net buiten het dorp bevindt zich het Dolphin Park waar u zomers ook zelf met dolfijnen kunt zwemmen.

In de omgeving kunt u echter nog veel meer excursies maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tocht door het bergachtige binnenland waarbij u kennis kunt maken met het traditionele Turkse plattelandsleven. Een andere leuke manier om de echte Turkse cultuur te ervaren is een bezoekje aan de Hammam (Turks badhuis). Ook in het pittoreske dorpje Torba valt nog veel sfeer te proeven. Verder worden er langs de kust diverse boottochten georganiseerd met bijvoorbeeld een lunch op een klein onbewoond eilandje. Tot slot behoort een uitstapje naar het Griekse eiland Kos ook nog tot de mogelijkheden.

Bodrum zelf ligt op 25 kilometer afstand. Deze mondaine badplaats, in het zuidwesten van Turkije, kent jaarlijks zeer veel bezoekers. De stad heeft een heel hip imago en kent vele clubs waar u tot diep in de nacht feest kunt vieren. Discotheek Catamaran Club Bodrum, met glazen vloer boven het water en de enorme openlucht discotheek Halicarnassus zijn daarbij verreweg het meest populair. Daarnaast is Bodrum een eldorado voor winkelliefhebbers. In het Oasis Shopping Cultuur & Entertainment winkelcentrum vindt u de meest luxe winkels van de stad. Deze badplaats heeft echter ook nog een heel andere gezicht. Bodrum beschikt namelijk ook over een aantal historische bezienswaardigheden die zeer de moeite waard zijn. Zowel het mausoleum van Halicarnassus als het kasteel maar ook het Zeki Müren Museum en het Grieks theater zijn voor de cultuurliefhebber ware hoogtepunten.

Vergelijk Titanic Deluxe Bodrum bij 3 aanbieders Bekijk prijs